november 2022

Door Mayke Breukers op 18 november 2022

In november biedt de PostSchool op locatie Surplus Vredenbergh de driedelige reeks ‘Medische ethiek’ door anesthesioloog en spoedarts Frans Rutten aan. Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op het historische perspectief en de ontwikkelingen die geleid hebben tot de zogenaamde gezondheidszorg-ethiek in onze huidige maatschappij. Ook komen er vragen aan bod als: wat is leven, waar begint leven en waar eindigt het, wie beschikt er over het leven? In gesprekken en aan de hand van casuïstiek zal de medische ethiek vanuit diverse invalshoeken worden uitgediept.

LET OP : inschrijven kan niet meer, de collegereeks heeft 10 aanmelders en heeft hiermee het max aantal deelnemers bereikt. Mocht u toch geïnteresseerd zijn kun u mailen en bekijken wij of de reeks nog eens wordt aangeboden.

Eerste bijeenkomst driewekelijkse collegereeks Medische ethiek

In december volgt er op Vredenbergh dit jaar nog een collegereeks over J.S Bach door
barokspecialist Ben Verschuren.
Inschrijven en informatie dinsdag 25 november 10.00 – 11.00 uur in restaurant de Blijde Inloop (Vredenbergh), Lovensdijkstraat 7, 4818 AJ Breda.
inschrijven kan ook via info@postschool.nl
data 6, 13 en 20 december tijd 14.00 - 15.30 uur kosten € 55

De PostSchool komt in januari nog met twee mooie reeksen!
Marionne van de Camp geeft op de dinsdagmiddagen een tweede reeks Mythologie bij Surplus Vredenbergh; het eerste college is op 17 januari om 14.00 – 15.30 uur.

In januari is Park Zuiderhout, Teteringen de locatie waar Thijs Bongers u begeleidt in de zesdelige reeks ‘Op reis in de westerse muziekgeschiedenis’. Het eerste college is 20 januari.
Hierover meer in het volgende nieuwsbericht.